11. kolo - Poprvé bez bodu

19.12.2010 19:06

 

Freďouši - Ripper   6:12 (15:29)

 

Poslední letošní zápas jsme odehráli s lídrem soutěže ostravským Ripperem. Hosté dorazili v plné sestavě. My jsme dali na Koníka a sešli jsme se tentokrát po dlouhé době taky všichni (ikdyž vzbudit v jednu hodinu Dana bývá v poslední době celkem problém).

 

Naše sestava:  Dan, Kuře, Štajgi a Já

Sestava Hostů:  Prcek, Pasta, Šampon a Koloděj

 

První zápasy končí smírně, když Dan poráží Pastu a Kuře prohrává se Šamponem. Pak Štajgi poráží Prcka a já prohrávám s Kolodějem. Druhé dvouhry končí podobně s tím rozdílem, že jdeme do dvoubodového vedení, když poráží Dan Prcka a Kuře Pastu. Pak ale prohrávám já se Šamponem a Štajgi s Kolodějem. Skóre před čtyřhrami je 4:4.

 

Hosté si vytvořili důležité dvoubodové vedení ve čtyřhrách, kdy si vzali na svou stranu bez ztráty legu jak čtyřhru, tak i criket.

 

Navíc hned v dalším zápase přidává další bod Prcek, když poráží Kuřete 2:1 (páté, šesté a páté kolo) a hosté získávají uklidňující tříbodové vedení. Nás drží pouze výborně hrající Dan, když poráží Koloděje. Bohužel já prohrávám už třetí zápas, když odcházím ve třetím legu s Pastou a navíc se nedaří ani Štajgimu, který prohrává se Šamponem a hostům za stavu 5:9 schází poslední vyhraný zápas ke třem bodům do tabulky.

 

Stoprocentní Dan ještě poráží Šampona a vykřesává jiskřičku naděje, pak ale Koloděj dělá desátý bod po výhře nad Kuřetem. V posledních zápasech pak Pasta poráží Štajgra a Prcek střídajícího Pepu.

 

Hlavní důvod našeho neúspěchu vidím v prohraných čtyřhrách a hlavně v mém výkonu, kdy jsem klukům nepomohl a neudělal jediný bod! Jinak se nehrály oboustranně špatné šipky a náš výkon byl kvalitnější než v posledních zápasech, což je pro nás pozitivní informace. Na vedoucí celek tabulky to bohužel nestačilo. V důležitých momentech, zejména na dablech byli hosté jistější a odvezli si zaslouženě tři body.

 

Naše body:  Dan 4/4, Kuře 1/4, Štajgi 1/4, Pepa 0/1 a Já 0/3

 

O vánočních svátcích si od aktivních šipek odpočineme při sledování MS PDC a nabereme hlavně psychické síly do dalších bojů v Novém roce…

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek