17. kolo Prohra s Ripperama

17.01.2010 21:09

Do tohoto zápasu jsme šli s tím, že zkusíme Rippery potrápit. Na soupeři bylo vidět, že nechtějí vůbec nic podcenit a přijeli k nám v plné sestavě a celý zápas odehráli ve složení Radim, Prcek, Dušan a Dušan. My jsme nastoupili v sestavě Já, Straky, Kuře a Dan.

 

Náš úkol zněl, nepustit soupeře ze začátku zápasu do většího trháku a zkusit využít každé nabídnuté šance. To se nám povedlo a v první čtyřce soupeři v nervózních koncovkách bereme tři body a jdeme do vedení 3:1, kdy prohrává jenom Dan s v celém zápase výborně hrajícím Dušanem Dedkem.

 

Bohužel v druhém kole singlů naopak vyhrává jenom Dan nad Radimem a naše vedení je pryč a do čtyřher jdeme za stavu 4:4. Ve čtyřhrách přišel zlom, kdy sice zavírá Dan Dušanovi s Prckem svůj leg 12 šipkou, ale my se Strakym padáme a rozhodující leg si bere pro sebe Radim s Dušanem Jílkem. Následně prohráváme i criket a skóre se otáčí ve prospěch Ripperů.

Ti se vedením uklidnili a následně vyhrávají všechny čtyři singly a otáčí stav ze 4:3 na 4:10 a je po zápase. V poslední čtveřici singlů poráží už jenom Kuře Prcka a zápas končí poměrem 5:13 ve prospěch soupeře.

 

Myslím, že jsme nehráli špatné šipky a zápas měl celkově dobrou kvalitu, ale Rippeři zase ukázali, že pokud jsou v plné sestavě tak jsou momentálně v lize téměř neporazitelní.

 

Naše body:    Kuře 2/4, Já 1/3, Dan 1/4, Straky 1/4 a Pepa 0/1.

 

V tomto zápase jsme mohli pouze získat, kdežto příští týden jedeme do Třince, kde si už nemůžeme dovolit zaváhat, pokud nechceme ztratit kontakt se špicí…

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek