7. kolo - Další tři body do tabulky

13.11.2010 17:47

 

Brooklyn - Freďouši   4:14 (11:29)

 

V neobvyklém čase, v pátek odpoledne jsme se o půl čtvrté vydali do Havířova na zápas s domácím Brooklynem. Opět jsme jeli pouze v pěti bez Kuřete, což už se bohužel stává téměř tradicí. Navíc Straky odjížděl s čerstvě nasazenou dlahou na ruce. Díky těmto skutečnostem a také dobrému vstupu domácích do sezony jsme přijížděli na Brooklyn s určitými obavami. Domácí nás už čekali v kompletní sestavě.

 

Brooklyn:  Mikuš, Surma, Lacina a Hrabě

Freďouši:  Pepa, Štajgi, Dan a já

 

V první sadě dvouher pouští bod pouze Štajgi a jdeme do vedení 1:3. V druhé sadě prohrává svůj zápas jenom Pepa a je z toho už uklidňující vedení 2:6. Po nedorozumění se předehrála jedna dvouhra z třetí sady, kdy Pepa prohrává svůj druhý zápas, takže skóre před čtyřhrami je 3:6.

 

Jak ve čtyřhře, tak v criketu nedovolujeme soupeři uhrát ani leg a utíkáme do pětibodového vedení. Na obou bodech ze čtyřher se podílel i mírně indisponovaný Straky, který odložil dlahu a nastoupil pak i do poslední dvouhry místo Pepy.

 

Z posledních sedmi zápasů, do kterých vystřídali už i domácí, pouští bod soupeři až Štajgi za rozhodnutého stavu a konečné skóre zápasu je tak 4:14 v náš prospěch.

 

Naše obavy z tohoto zápasu se nepotvrdily. Soupeř nás nedokázal k ničemu přinutit a ve svižném tempu jsme si s přehledem zajistili další tři body do tabulky.

 

Naše body:   Dan 4/4, Já 4/4, Straky 1/1, Štajgi 2/4, Pepa 1/3. Čtyřhra - Dan/Straky a Já/Štajgi. Criket – Já/Straky a Dan/Štajgi.

 

Příští víkend nás čeká pauza zaviněná Mistrovstvím republiky jednotlivců v Českých Budějovicích. Hned po ní přivítáme v neděli v tradičním čase ve dvě odpoledne dalšího kandidáta na horní příčky tabulky Těšínské Kingy…

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek