8. kolo - První prohra v sezoně

28.11.2010 18:05

 

Freďouši - Sauna Kings     9:10 (21:25)

 

 

Čtrnáctidenní pauza zaviněná Mistrovstvím republiky jednotlivců v Českých Budějovicích nám vůbec neprospěla. V prvním zápase po pauze jsme přivítali Těšínskou Saunu kings. Sauna dorazila k zápasu ještě dříve než my samotní a jako vždy v dobrém rozmaru. Naopak naše rozpoložení nebylo zrovna ideální, což bylo cítit už na čtvrtečním tréningu, kde se nehrály žádné extra šipky.

 

Sestavy obou týmů:

Freďouši:  Štajgi, Dan, Kuře a Já

Sauna:  Klimas, Pszczolka, Ficek a Volkmann

 

V prvních zápasech prohrává pouze Štajgi s výborně hrajícím Kumasem a jdeme do vedení 3:1. Naopak v druhé sadě dvouher vyhrává pouze Štajgi, kdy všichni ostatní nemůžeme najít dably. Vedení bylo rázem pryč a do čtyřher se šlo tedy za vyrovnaného stavu 4:4.

 

Ve čtyřhře nejprve ve třetím legu poráží Kuře s Danem duo Ficek, Pszczolka a v criketu si ve třetím legu bereme bod naší stranu, když já se Strakym porážíme dvojici Klimas, Ficek. Vypadalo to, že jsme udělali důležitý krok za vítězstvím, ovšem opak byl pravdou.

 

Další tři dvouhry jdou totiž na stranu Sauny, která otáčí stav a jde do vedení 6:7. Naštěstí za záchrannou brzdu tahá Štajgi a před poslední sadou dvouher je stav vyrovnaný 7:7.

 

Pak nejprve Kuře poráží Máju, mi ale nedává šanci Kumas. Důležitý devátý bod dělá dnes dost trápící se Dan. Do posledního zápasu jde Štajgi proti Rudovi. V devatenáctkovém boji je nakonec úspěšnější Ruda a posílá zápas do prodloužení.

 

V tom už rozjetá Sauna neponechala nic náhodě a poměrně s přehledem si připsala bod do tabulky navíc.

 

Naše hra byla průměrná a nikdo z našich řad se nedokázal urvat ve zlomových momentech zápasu. Na rozdíl od hostů, kde především duo Klimas, Volkmann odehrálo skvělý zápas, což rozhodlo.

 

Naše body:   Štajgi 2/4, Dan 2/4, Kuře 2/4 a já 1/4. Čtyřhra Dan s Kuřetem a criket já se Strakym.

 

Na konsolidaci a vzpamatování se z né zrovna dobrého výkonu není moc času, jelikož nás čeká hned ve středu další nepříjemný soupeř Jestřábi 99. Navíc Jestřábi jsou na rozdíl od nás na vítězné vlně, když si v tomto kole odvezli 3 body z Havířova po jasné výhře nad Brooklynem.

Komentáře

Odveta

BJ | 04.12.2010

No jestli k nám budete stejně hodní jako v loni tak to bude fajn :-)) My se teď musíme hlavně dát dohromady :-(((

odveta

Kumas | 29.11.2010

No uvidíme u nás doma,ale mám takové tušení,že to dopadne jak v lońské sezoně!!!!!! :-)))))).

Přidat nový příspěvek