9. kolo - Trápení pokračuje

04.12.2010 14:31

 

Jestřábi II  -  Freďouši    10:9 (25:21)

 

 

Hned tři dny po nevydařeném zápase se Saunou nás čekal další nelehký úkol a to poradit si s nebezpečnými Jestřáby II. Ostrava na jejich půdě. Bohužel nás tento týden nezastihl zrovna v oslnivé formě. Navíc hracím dnem Jestřábů je středa, což je z našeho pohledu nejhorší možný termín. Dan byl pracovně mimo a Kuře si musel vzít kvůli tomuto zápasu dovolenou. Já, i když jsem měl v plánu zápas v pohodě stihnout, tak se proti mně všechno spiklo. Jednak počasí a taky kamiony na dálnici na letních gumách a na místo zápasu jsem si postál čtyři hodiny na dálnici. Domácí byli v plné sestavě a naše sestava byla jasná.

 

Jestřábi II:  Juroška, Křimský, Kubánek a Palát

Freďouši:  Straky, Pepa, Štajgi a Kuře

 

Jelikož jsem na zápase bohužel nebyl, neznám podrobně jeho průběh. Podle zápisu, který nám k dispozici jsme nezačali úplně špatně a před čtyřhrami jsme šli do vedení 3:5.

 

Bohužel naše silná disciplína což jsou čtyřhry, nám vůbec nevyšla, protože jsme v nich neuhráli ani leg a stav byl opět srovnán. Tady bych asi viděl důvod pozdějšího neúspěchu.

 

I přesto se nám povedlo odskočit znovu do dvoubodového vedení, domácí ale stav v následných dvou zápasech opět srovnali. I v dalším průběhu zápasu jsme podle zápisu vedli:  7:8, 8:8, 8:9, 9:9. Bohužel se nám nepodařilo opět dotáhnout zápas do vítězného konce a následovalo už potřetí v sezóně prodloužení, které jsme podruhé za sebou prohráli.

 

Naše body:  Kuře 3/4, Pepa 2/4, Straky 2/4 a Štajgi 2/4

 

S další ztrátou dvou bodů přijde zřejmě i ztráta druhého místa v tabulce. Bohužel více než průběžné postavení v tabulce mě trápí naše aktuální rozpoložení. Při troše štěstí jsme mohli mít pořád plný počet bodů, jelikož jsme ve všech zápasech, které šly do prodloužení, před koncem vedli. Bohužel nám momentálně chybí někdo, kdo by se urval a vyrovnaný průběh zápasu by získal na naši stranu.

 

Příští týden musíme zvládnout zápas s Jestřáby I. a pak už se pořádně připravit na domácí zápas s Rippery. Pokud bychom jej zvládli, ztráta by byla částečně odčiněna. V opačném případě si už nebudeme moci do konce první poloviny sezony dovolit žádnou bodovou ztrátu. Jelikož nás ještě čekají zápasy s Partyzány a se Supy je třeba hodit tento týden za hlavu a začít pořádně trénovat!!!

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek