12. kolo - První letošní zápas - za tři body

09.01.2011 17:46

 

Freďouši - Melounek   11:7 (25:18)

 

 

Tak jsme se přes svátky namlsali výbornými šipkami profíků a teď už se pomalu vracíme do kruté reality. V prvním letošním zápase jsme doma přivítali karvinský Melounek. Podle postavení obou týmů v tabulce jsme měli jasně naplno bodovat. Melounek přijel pouze ve čtyřech a my jsme se museli obejít bez Kuřete.

 

Naše sestava: Štajgi, Dan, Pepa a Já

Sestava hostů: Čujdík Š., Čujdík M., Černín, Bílinský

 

Hosté začínají dobře, když jdou do vedení 2:0 po prohře Dana a Pepy. Já se Štajgim vyrovnáváme stav a v další sadě dvouher si bereme všechny body poměrem 2:0.

 

Navíc na naše konto putují i body ze čtyřhry a criketu, které vždy získáváme díky vítězství ve třetím legu a ujímáme se vedení 8:2.

 

Do dalšího průběhu zápasu střídá Straky nemocného Dana a po Pepově prohře zvyšuje na 9:3. Hned v dalším zápase rozhoduje o třech bodech Štajgi. Za rozhodnutého stavu dovolujeme soupeři šňůru čtyř bodů za sebou, kterou ukončuji v posledním zápase výhrou.

 

Naše body:  Já 3/4, Štajgi 3/4, Dan 1/2, Straky 1/2 a Pepa 1/3. Bod ze čtyřhry Já/Štajgi a z criketu Štajgi/Dan.

 

Náš výkon po svátcích nebyl zrovna ideální, spíše jsme si odehráli co jsme potřebovali. Nejlepší výkon hostů podal Michal Čujdík, kterému se nám podařilo sebrat tři body.

Příští týden nás čeká zápas v Šenově, na který se musíme dobře připravit…

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek