13. kolo - Další tři body z Šenova

16.01.2011 20:08

 

Kobra Šenov - Freďouši  6:12 (14:30)

 

 

Třinácté kolo nám přisoudilo už v pátek šenovskou Kobru. Až do poslední chvíle jsme nevěděli, v jakém složení nakonec do Šenova dorazíme. Nakonec jsme se dostavili k zápasu pouze bez Štajgiho, který si plnil pracovní povinnosti. Domácí byli na rozdíl od nás v kompletním složení.

 

Sestava Kobry: Weissmann I., Metz, Lipina, Baláš

 

Naše sestava: Dan, Pepa, Kuře a Já

 

Hned v prvním zápase prohrává Dan s Ivošem a domácí jdou do vedení. Zbývající tři zápasy první sady jdou ale na naši stranu a otáčíme na 1:3. V druhé sadě dvouher prohrávám já s Pepou, zatím co Kuře s Danem si své zápasy pohlídají a do čtyřher se jde za stavu 3:5.

 

Čtyřhra se stala jasně naší kořistí, ale v criketu nám domácí berou v rozhodujícím legu vítr s plachet, když Fero otvírá leg třemi triply, což už nedokážeme se Strakym do konce legu stáhnout.

 

Ve třetí sadě dvouher už ale vyhráváme všichni čtyři a za stavu 4:10 rozhodujeme o třech bodech v náš prospěch. Domácí pak ještě v posledních dvouhrách získávají dva body a konečný stav je tak 6:12.

 

Ačkoli domácí v první polovině zápasu dost kousali, nakonec jsme zápas zvládli bez větších problémů.

 

Naše body: Kuře 3/4, Já 3/4, Dan 3/4, Pepa 1/2, Straky 1/2. Bod ze čtyřhry Já/Pepa a Kuře/Dan.

 

Zápas ve kterém jsme byli favoritem jsme zvládli. Teď nás, ale čekají poslední dva důležité zápasy první poloviny soutěže, ve kterých nejprve přivítáme Partyzány z Bohumína a pak zajíždíme k prvnímu ligovému derby do Dolního Benešova.

 

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek