14. kolo - Špatný úvod - nula bodů

23.01.2011 19:15

 

Freďouši - Partyzáni   6:12 (16:24)

 

 

Závěr první poloviny soutěže nám přisoudil dva těžké soupeře. Nejprve jsme doma přivítali Partyzány z Bohumína a příští týden nás čeká derby v Dolním Benešově. Partyzáni k nám dorazili v plné sestavě a podle jejich letošních výsledků jsme čekali hodně těžký zápas. O to víc těžký, protože se v poslední době nepotkáváme nikdo zrovna s nejlepší formou.

 

Naše setava: Dan, Kuře, Štajgi a Já

 

Sestava Partyzánů: Šeliga, Adamčík, Moják a Dobrocký

 

Průběh zápasu ovlivnil výborný vstup hostů do jeho začátku. Partyzáni na nás vlétli a po pěti odehraných zápasech jdou do vedení 5:0! Nejprve prohrávám já s Martinem Mojákem, Kuře s Pavlem, Štajgi s Dobrošem, Dan s Ivošem a znovu já s Dobrošem. Až teprve po pětibodové šňůře Partyzánů získáváme tři body na naši stranu a stav před čtyřhrama je 3:5 pro hosty.

 

Bohužel se nám ve čtyřhrách opět nedaří a prohráváme jak čtyřhru, tak i ve třetím legu criket a Partyzáni nám opět utíkají na rozdíl čtyř bodů.

 

Do dalšího průběhu zápasu vystřídal Pepa za mě a snižuje na 4:7. Z dalalších třech zápasů ale získává bod pouze Štajgi a hosté jdou do poslední kvarty zápasů s vědomím, že jim stačí k zisku třech bodů zvítězit jeden z posledních čtyřech zápasů.

 

Hned v tom prvním se to daří Pavlovi, který poráží Pepu a zajišťuje tak Partyzánům tři body. Z posledních třech zápasů pak dělá bod už jenom Štajgi, když poráží Martina Mojáka.

 

 

Hosté předvedli hodně kvalitní šipky a hlavně díky výbornému vstupu do zápasu si zaslouženě odvezli všechny tři body. Další průběh zápasů už byl vyrovnaný, ale smazat pětibodové manko proti soupeři už nešlo. Z naší strany podal nejlepší výkon Štajgi, který prohrál pouze s Dobrošem 2:1, jinak se nikdo z nás nepřiblížil výkonům ze začátku sezóny.

 

Naše body: Štajgi 3/4, Pepa 1/2, Kuře 1/4, Dan 1/4, a Já 0/2.

 

Příští týden nás čeká další těžký zápas se Supama, ve které budeme muset bodovat, pokud si budeme chtít udržet kontakt se špicí tabulky.

Komentáře

nové stránky

profin | 07.02.2011

https://profin2011.mypage.cz/

Přidat nový příspěvek