16. kolo porážíme Virus

10.01.2010 21:10

K zápasu 16. kola s Virusem jsme odjížděli do Opavy s odhodláním oplatit soupeři porážku 8:10 ze začátku sezony. K zápasu jsme přijeli v plném počtu a vzhledem k počasí už asi hodinu před začátkem, což se nakonec ukázalo jako dobrý tah. V klidu jsme se rozházeli a zápas mohl začít.

 

Pro začátek si tentokrát sedl Pepa a po prvních čtyřech dvouhrách jdeme do vedení 1:3, kdy jediný bod pouští Straky. Další čtyři dvouhry si bereme všichni pro sebe a jdeme do trháku 1:7 a oplácíme soupeři stejnou mincí jako on u nás na začátku sezony, kdy u nás vedl 7:1.  Nutno říct, že pět ze sedmi našich bodů jsme vyhráli poměrem 2:1. Na rozdíl, od našeho prvního společného zápasu ovšem nepřipouštíme drama a bereme si pro sebe i obě čtyřhry. Následně dělá Straky desátý bod a je rozhodnuto. Za stavu 1:11 soupeř koriguje výsledek a skóre se zastavuje na konečných 4:14.

 

Musím říct, že jsem čekal trošku lepší hru soupeře, který se u nás prezentoval lepším výkonem, než v domácím prostředí. Z naší strany to nebyl špatný zápas a podali jsme poměrně slušný výkon. Za zmínku patří například několik našich zavření přes 100 a tři páté kola Dana Barbořáka.

 

Body:    Dan 4/4, Kuře 3/4, Já 3/4, Straky 2/4. Na obou bodech ze čtyřher se nás podílelo všech pět.

 

V příštím kole nás čeká asi kapánek těžší oříšek v podobě domácího zápasu s Riperama,  ale bylo by fajn, kdyby s podobným průběhem :-) .

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek