18.kolo Nejhorší výkon sezony

24.01.2010 21:01

18 kolo:   Radek Třinec – Freďouši Darkovičky   10:9

 

K zápasu 18. kola do Třince s domácím radkem  jsme odjížděli s vědomím, že pokud se chceme udržet v první trojce, tak si nemůžeme dovolit další zaváhání. Před zápasem, (do kterého jsme vstupovali jako favorité) jsem měl takové tušení, že nás nebude čekat nic jednoduchého, nicméně jsem věděl, že v posledních zápasech jsme podávali solidní výkony, což mě nechávalo poměrně klidným. Bohužel po slušných výkonech přišlo něco, co nikdo z nás nečekal. Totálně mizerný výkon!!!

 

Ale pěkně postupně. Do zápasu jsme šli v sestavě Dan Barbořák, Kuře, Pepa a Já. Hrozná bodovka a přímo katastrofální dably nás provázeli už od samotného začátku zápasu a důsledkem toho bylo vedení domácích po první čtyřce 3:1, kdy jediný bod vydoloval Kuře. Soupeře vedení evidentně nakoplo a v dalších čtyřech dvouhrách získávají další dva body, kdy už podruhé prohrává Dan i Pepa. Jakousi naději ještě držíme s Kuřetem, kdy své zápasy vyhráváme a stav před čtyřhrami je 5:3.

 

Řekli jsme si, že zkusíme vyhrát obě dvě čtyřhry a dostaneme se zpátky do zápasu. Do čtyřher nastoupil Straky místo Pepy, a co jsme si řekli, se nám taky povedlo, a začínalo se od začátku.

 

V následných dvouhrách prohrávám svůj zápas, v zápětí ale Straky vyhrává svůj a stav je 6:6. Pak nastal asi zlomový moment, kdy jsme mohli utéct soupeři na rozdíl dvou bodů, kdy Kuře i Dan vyhrávají první legy svých zápasů, ale bohužel se zase projevilo naše prokletí dablů. Oba prohrávají své zápasy 2:1 a namísto vedení 8:6 stejným poměrem padáme. Hned na to prohrává i Straky a soupeř vede 9:6! Pak ale zarval konečně trošku Dan a přidal se k němu i Kuře. Za stavu 9:8 jsem otočil poslední zápas z 0:1 na 2:1 a vyrovnávám na 9:9.

 

Prodloužení jsem Hrál já společně s Kuřetem a nutno říct, že ani v něm jsme se nedokázali vyhecovat a vystoupit ze stínu hrozných výkonů a soupeř si poměrně bez problému bere za vítězství 10:9 jeden bod do tabulky navíc. Nezbývá než pogratulovat soupeři za hodně solidní výkon, kdy potrestal všechny naše zaváhání (hlavně na dablech) a zaslouženě vyhrál. My jsme si za předvedenou hru rozhodně více nezasloužili!

 

Co říct závěrem? Podali jsme suverénně nejhorší výkon v sezoně. Až možná na Kuřete se nikdo z nás ani z padesáti procent nepřiblížil tomu co v něm je!!! Všichni jsme si asi mysleli, že vítězství přijde samo, ale ono, bez toho, aniž bychom něco předvedli, to prostě NEJDE!!!

 

Naše body: Kuře 3/4, Já 2/4, Dan 1/4, Dan 1/2 a Pepa 0/2. Na dvou bodech ze čtyřher jsme se podíleli všichni kromě Pepy.

 

Nevím s čím jít do dalšího těžkého zápasu, který nás čeká za týden na Rubínu. Snad asi hlavně s tím, že s dnešním předvedeným výkonem to za týden rozhodně nepůjde!!!

 

Komentáře

Janošíci

BJ | 27.01.2010

JJ. Co se dá dělat. My už jsme takoví. Bohatým bereme a chudým dáváme :-)

Re: Janošíci

Kure | 28.01.2010

Ok, kdyz uz jste takovi, tak vam urcite nebude vadit, kdyz budete brat i takovym Partyzanum, ktere ted mate v dalsim kole!!! No a kdyz uz budete v te euforii, Rubin by za to taky stal!!! A za zminku stji i takovy Brooklyn s Chanci. Budeme vam vdecni!!! Dekujem:-)

já vím jak vám je

šampon | 27.01.2010

ahoj fredouši,náš prúběh hry s Radkem byl obdobný,akorát že jsme se po čtiřhrách nějak vspamatovali a nenechali soupeře určovat tempo hry.je to škoda

nepruď

BJ | 25.01.2010

Ono to nebude turnajemi.Toto je spíš v hlavě nás všech. Ono se totiž samo nikdy nic neudělá...

pruda

stříbrňák | 24.01.2010

Hoši opory nesmí jezdit v sobotu na turnaje potom jsou poloviční. :-)

Přidat nový příspěvek