19. kolo Nepovedený reparát

31.01.2010 22:05

 

Rubín - Freďouši  10:8

 

Reparát, kterým jsme chtěli napravit nečekané zaváhání z minulého týdne se nám moc nepovedl. S vědomím důležitosti tohoto zápasu jsme se sešli už tři hodiny před zápasem u freda abychom se pořádně rozházeli, a před pátou jsme pak vyrazili do rubínu

 

Při psaní zápisu Kuře překvapivě sdělil Strakymu, že nechce jít do prvních dvouher, že se nějak necítí. Takže jsme nastoupili v sestavě Já, Dan Barbořák, Pepa a Straky.

 

Bohužel se nám nepodařilo dodržet to, co jsme si řekli před zápasem, že nesmíme rubín pustit ze začátku do trháku. Přesný opak byl pravdou. Dan prohrává se Štajgim, Pepa s Ozďou, Já s Rendou a Straky s Kabajkou. V další sérii singlů poráží Dan Ozďu, Já Štajgiho, ale následně prohrává jak Pepa tak i Dan a stav před čtyřhrama je 6:2 pro rubín.

 

Ani ve čtyřhrách. Do kterých už nastoupil i Kuře, se nám nepodařilo stáhnout vedení soupeře. Čtyřhru si bere poměrně s přehledem pro sebe rubín. V Kriketu rozhodoval 3 leg, ve které po velkém boji porážíme s Danem o šipku Štajgiho s Rendou a stav je 7:3.

 

Do dalších dvouher vystřídal Kuře Strakyho. První dvouhru prohrávám s Ozďou, střídající Kuře poráží Štajgiho, Dan poráží Kabajku a Pepa prohrává s Rendou a soupeři za stavu 9:5 chybí poslední krok k vítězství. Kuře se vyhecoval a otočil zápas Ozďou a vykřesává ještě malou naději, ale Pepa bohužel i přes několik matchbolů neustál vedení 1:0 nad Štajgim a prohrává 2:1. Za stavu 10:6 už jenom korigujeme s Danem výsledek na konečných 10:8, když Dan poráží Rendu a já Kabajku.

 

Zápas neměl žádnou převratnou kvalitu. Bylo vidět, že jde oběma soupeřům o hodně a hrály se místy dost nervózní šipky. I přesto pár bing v zápase padlo, zejména v soupeřově podání. Pro nás to byla bohužel třetí prohra v řadě a s tím spojený samozřejmě propad v tabulce.

 

Pokud se budeme chtít ještě pokusit proniknout do první trojky, tak si už nebudeme moci dovolit další zaváhání a navíc to nebude záležet pouze na nás. Musíme jít zápas od zápasu a můžeme začít hned příští týden doma s Lékárnou.

 

Naše body:      Dan 3/4, Kuře 2/2, Já 2/4, Straky 0/2 a Pepa 0/4. Další bod z kriketu jsme přidali Já s Danem.

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek