2. kolo prolínačky - Další tři body do tabulky...

11.04.2010 19:57

 

Freďouši  -  Jestřábi      11:7  (23:21)

 

V druhém kole prolínačky jsme přivítali doma Ostravské „ptáčata“, kteří přistoupili k zápasu zodpovědně a dorazili k nám ještě dříve než my sami! Po asi hodinovém rozhazování se mohlo jít do boje o důležité tři body.

 

Jestřábi nastoupili v sestavě: Kubánek, Křimský, Juroška, Zych. Naše sesrava: Dan, Kuře, Pepa a já.

 

První sada dvouher vyzněla lépe pro nás, když svůj zápas prohrává jenom Pepa s Liborem Juroškou. V následujících čtyřech dvouhrách pouští už svůj druhý bod Pepa s Pájou Křimským a i Kuře s Pepou Kubánkem. Naštěstí následující dva zápasy vyhráváme já i Dan, což nám zajišťuje vedení před čtyřhrami 5:3.

 

Čtyřhry jsme odehráli jako přes kopírák v zápase s profinem. Čtyřhru prohráváme2:0 a v criketu padáme 1:0. Ovšem znovu se nám podařilo s Danem otočit zápas proti Pepovi s Liborem a před třetí sadou dvouher držíme dvoubodové vedení 6:4.

 

Pak sice střídajícímu Strakymu nedává šanci šestým a pátým kolem Pepa, následné čtyři zápasy jdou ale na naše konto a za stavu 10:5 je rozhodnuto o třech bodech do tabulky pro nás. Z posledních tří zápasů si připisují Jestřábi ještě dva body na své konto a korigují konečný stav zápasu na 11:7.

 

Zápas neměl zrovna špatnou kvalitu což potvrzuje pár hozených stoosmdesátek a nějaké to páté, šesté kolo. Co se týče nás, tak jsme měli k ideálnímu výkonu ještě daleko, ovšem důležité je potvrzení výhry z minulého kola na profinu a tři body do tabulky.

 

Naše body:   Dan 4/4, Já 3/4, Kuře 2/4, Straky 1/2 a Pepa 0/2. Bod z criketu jsme udělali já společně s Danem.

 

Druhý krok za postupem jsme zvládli, ovšem po pauze zapříčiněné Republikovým turnajem o víkendu v Olomouci nás bude čekat ve středu další těžký a dlouhý zápas na Caseyi, který by nás v případě úspěchu mohl posunout zase o něco blíže k Valdicím.

 

Komentáře

ještě kousek

řehis | 14.04.2010

Malinky kousíček a jste tam:-))supr jen tak dál kucííí

:-)

BJ | 13.04.2010

Stále topíme Obelixi stále topíme :-)))

Velká nuda :)))))))

Obelix | 13.04.2010

Gratuluji Vám pánové z celého srdce. Doufám,že moje předpovědi splníte,jinak Dane tě přebarvím :))))). Ještě jednou gratulace.

:-)))

BJ | 12.04.2010

Výborné Koníku. Tímto tě pasuju na našeho dvorního skladatele :-). Husitská by ti šla, jsem zvědavý jaká bude příště...

Zdravim

Konik | 12.04.2010

všecky a gratuluji ke zisku 3 bodiků,tabulka začíná vypadat zajímavě.Hodně štěstí na horké půdě v porubě.SOUPEŘŮ SE NELEKEJTE,NA HRACÍ PROSTOR NEHLEĎTE,FREDA SVÉHO V SRDCI MĚJTE,PROŇ A S NÍM BOJUJTE,hoj.

Přidat nový příspěvek