2. kolo - První ostrý test, porážíme Profin

10.10.2010 20:18

 

Freďouši - Profin     11:7  (26:17)

 

 

Druhé kolo extraligy nám přisoudilo prvního silnějšího soupeře. Přivítali jsme doma jednoho z kandidátů na příčky nejvyšší, hráče Profinu. Jelikož Profin v prvním kole nebodoval na horké půdě v Benešově, bylo jasné, že bude chtít ukrást nějaký ten bod nám.  Naopak nás čekal první ostřejší test naší aktuální formy. Půl hodiny před zápasem dorazili hosté v čele s jejich šéfem Italianem a po půl hodině rozházení se mohlo jít na věc v těchto sestavách:

 

Freďouši:   Štajgi, Dan, Kuře a Já

Profin:  Fery. Mára, Ital a Dufi

 

V první sadě dvouher poráží Kuře Feryho, já Máru, Štajgi Itala a Dan Dufiho. Všechny zápasy jdou za námi poměrem 2:0, což byl z naší strany výborný nástup do zápasu!

 

V druhé sadě přidává nejprve další bod Kuře po výhře nad Dufim, poté prohrávám já s Ferym a hosté získávají první bod. V koncovkách dalších dvou zápasů mají pevnější nervy Štajgi s Danem a přidávají další dva body na naše konto po výhrách nad Márou resp. Italem. Před čtyřhrami luxusní náskok 7:1.

 

Ve čtyřhře přidáváme další bod, když Kuře s Danem nejprve poráží Máru s Ferym a následně v rozhodujícím legu i Dufiho s Italem, který mi a Štajgimu v prvním legu nedal šanci pátým kolem. Kriket naopak vyhrává ve třetím legu Fery s Italem a korigují tak skóre po čtyřhrách na 8:2.

 

Hned v dalších dvou zápasech poráží Kuře Itala, já střídajícího Jirku Pěnkavu a o bodech je za stavu 10:2 po dvanácti zápasech rozhodnuto. Hned do dalších zápasů nastupuje Straky místo Štajgra a Pepa místo Dana. Profinu se pak daří výsledek korigovat na pro ně vzhledem k průběhu zápasu přijatelných 11:7.

 

Náš výkon byl myslím si lepší než minulý týden na Buldogu a tři body putují na naše konto určitě zaslouženě. Naopak hráči Profinu si budou muset na své první body v extralize ještě počkat.

 

Naše body:    Štajgi 3/3, Dan 2/2, Kuře 3/4, Já 2/4, Straky 0/1 a Pepa 0/2. Čtyřhra Kuře s Danem.

 

Příští týden v neděli zajíždíme k dalšímu zápasu na půdu Rubínu, kde budeme chtít potvrdit dobrý vstup do letošní sezony.

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek