21. kolo Drama v Havířově

15.02.2010 19:24

  

Brooklyn Havířov - Freďouši Darkovičky   8:10

 

Nedělní zápas v Havířově sliboval pěkné drama, jelikož oba týmy měly ještě pořád šanci na postup do prolínací soutěže o Mistrovství Republiky. I vzhledem k důležitosti zápasu jsem si nemohl dovolit nejet na zápas, i když jsem celou sobotu proležel s chřipkou. Ačkoli naše poslední měření sil vyznělo jasně pro nás, nedal se předpokládat podobný zápas.

 

Nastupovali jsme v sestavě Straky, Kuře, Dan a zkusil jsem to i já, ale jenom na chvíli J. První dvouhry končí nerozhodně, jelikož skvěle hrající Pasta poráží Dana a svůj zápas prohrávám i já, když hraju hrozně. Naopak Kuře a Straky vyhrávají. Do následných dvouher už nechávám hrát Pepu, který bohužel okamžitě naráží na Pastu, ale ostatní své zápasy vyhrávají a před čtyřhrama jdeme do vedení 5:3.

 

Čtyřhra vyzněla lépe pro nás, kdy Kuře zavřel bullem  88 ve třetím legu.  Criket si berou pro sebe domácí poměrem 2:0 a stav je 4:6.

 

Pak ale prohrává jak Pepa, tak i Straky, ale vedení držíme, když hned na to vyhrává Dan, a ve třetím legu i Kuře.  Poslední čtyři dvouhry se hrály na tři legy. Nejdřív Straky nevyužil vedení 1:0 a prohrává. Otočit zápas s Pastou se nedaří Kuřeti a stav je 8:8. V posledních zápasech vede jak Dan, tak i Pepa 1:0, ale rozhoduje v obou zápasech až třetí leg. Drama na doublech ustává nejprve Dan a hned na to zavírá i Pepa!

 

Byly vidění poměrně kvalitní šipky, kdy se zavíraly 5, 6 kola a také dva pokusy o 4 kolo, kdy Straky hodil modrý střed 12 šipkou při zavírání 161 a taky Pasta, kdy stejně skončil jeho pokus o zavření 167. Zejména  Pasta dělal co mohl (klobouk dolů před jeho výkonem – pravidelně v pátém kole na doublu) , ale znovu se potvrdilo, že jeden hráč tým nedělá.

 

Naše body:    Dan 3/4, Kuře 3/4, Straky 2/4, Pepa 1/3 a Já 0/1. Čtyřhru vyhráli Dan s Kuřetem.

 

Naději na boj o třetí místo jsme si ještě touto výhrou udrželi, nicméně po vítězství Kingů na Partyzánech je spíše už jen teoretická.

 

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek