22. kolo Pohodový zápas s PC

28.02.2010 17:41

Freďouši - PC Cafe Šenov    14:4

 

Po čtrnáctidenní pauze zaviněné republikovým turnajem v Budějovicích, na který se tentokrát nevydal nikdo z nás, jsme doma přivítali PC Café bojující o postup do play-off. Cafíčko přijelo opět s dobrou náladou a v tradiční sestavě:  Ivoš, Vláďa, Fero a Klokan. My jsme byli kompletní, a začali jsme v setavě Pepa, Kuře, Dan a já.

 

V prvním kole dvouher prohrál jenom Pepa, ovšem v druhém prohrál jak Dan, tak i Kuře. Před čtyřhrama byl pro soupeře pořád nadějný stav 5:3.

 

Čtyřhru vyhráváme až ve třetím legu, za to v criketu vítězíme 2:0 a těmito výhrami prakticky rozhodujeme o našem vítězství. V další sadě dvouher, do kterých nastoupil Straky místo Kuřete, totiž vyhráváme všichni svoje zápasy a stav je 11:3. Pak ještě Ivoš poráží Pepu, ale poslední tři body už jdou zase za námi.

 

Zápas neměl nějak převratnou kvalitu, za zmínku stojí snad jen zavření Strakyho 137 a nějaké to šesté kolo, kterých ovšem moc nebylo :-).

 

Naše body:     Já 4/4, Straky 2/2, Dan 3/4, Kuře 1/2 a Pepa 2/4. Bod ze čtyřhry vybojoval Straky s Pepou a na bodu z criketu jsme se podíleli všichni.

 

Příští týden hrajeme už v pátek, kdy se jedeme projet do Pálkovic.

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek