23.kolo 9 legů pro soupeře

07.03.2010 14:35

Lucky Boys Pálkovice - Freďouši      0:18

 

Tentokrát pro nás nezvykle v pátek jsme se vydali na projížďku do Pálkovic. V kompletní sestavě jsme vyrazili před půl pátou z Darkoviček. Na místě jsme byli necelou hodinu před začátkem zápasu, takže jsme se pořádně rozházeli a šlo se na to. Naše sestava: Straky, já, Kuře a Dan.

 

Po pravdě jsem nečekal, že zápas bude mít až tak jednoznačný průběh. Ačkoli z prvních osmi dvouher se jich asi pět hrálo na tři legy, stav před čtyřhrami byl 0:8 a o tom, kdo získá tři body bylo rozhodnuto.

 

Čtyřhru vyhrávají taky ve třetím legu Kuře s Danem, za to criket jde jednoznačně za námi a je po zápase - 0:10.

Ve zbylých dvouhrách, do kterých jsem pustil Pepu, šlo už pouze o to, kolik bodů a jestli vůbec nějaké se podaří soupeři uhrát. Nakonec z toho byly v posledních dvouhrách jenom tři legy pro soupeře.

 

Nutno říct, že soupeř na nějaký ten bod šance měl a výsledek je pro ně až hodně krutý, na druhou stranu i když jsme nehráli úplně excelentní šipky, tak kvalita byla jasně na naší straně.

 

Naše body: Straky 4/4, Dan 4/4, Kuře 4/4, Já 2/2, Pepa 2/2, čtyřhru vyhráli Dan s Kuřetem a na bodu z criketu jsme se podíleli všichni kromě Pepy.

 

Příští týden už zase tradičně v neděli přivítáme kluky z Kozlovic, kterým máme z prvního zápasu co vracet.

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek