24. kolo Přáteláček s Šasopasou

14.03.2010 20:29

 

Freďouši - Šasopasa       15:3

 

Dvacáté čtvrté kolo nám přosoudilo v poslední době trápící se Šasopasu Kozlovice, která se bohužel krčí na jedenáctém, prvním nepostupovém místě do play-off. Vypadalo to, že se kluci z Kozlovic ani neposbírají, protože před odjezdem byli jenom tři, ale nakonec dorazili ve čtyřech dvacet minut před začátkem zápasu. My jsme byli opět kompletní a začali jsme v sestavě Dan, Pepa, Kuře a já.

 

První dva zápasy končí smírně, když Pepa poráží Sasu a Kuře padá s Ludvou. Já s Danem vyhráváme své zápasy a jdeme do vedení 3:1.  V druhé kvartě dvouher prohrává jenom Pepa s Ludvou, což nám zaručuje uklidňující vedení před čtyřhrama 6:2.

 

Ve čtyřhře padáme s Pepou svůj leg, naštěstí ale Dan s Kuřetem vyhrávají svůj a následně i ten rozhodující. Criket jde za námi poměrem 2:0 a o zápasu je prakticky rozhodnuto.

 

Další sadu dvouher, do kterých už nastoupil Straky místo Pepy vyhráváme všichni a v poslední sadě dvouher prohrává už jenom Kuře se Sasou.

 

Soupeř vypadal už hodně odevzdaně, smířený s tím, že se nedostane do play-off a podle toho vpadal i jejich výkon. Byla to škoda, protože když jim to sedne, dokážou hrát dobré šipky, o čem jsme se přesvědčili v první polovině sezony.

 

Naše body:  Dan 4/4, Já 4/4, Straky 2/2, Kuře 2/4 a Pepa 1/2. Čtyřhru vyhráli Kuře s Danem a na bodu z criketu jsme se podíleli všichni kromě Kuřete.

 

Příští týden nás asi čeká trošku těžší oříšek, kdy budeme hostovat v Bohumíně u domácích Partyzánů.

 

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek