3. kolo prolínačky - Nadále bez ztráty kytičky...

24.04.2010 10:58

 

Casey  -  Freďouši     6:12   (16:27)

 

 

K třetímu zápasu nástavby do Poruby, který jsme odehráli na naši žádost namísto středy v pátek, jsme odjížděli s určitým respektem k soupeři, zapříčiněným jejich dobrými výsledky z předchozích zápasů v domácím prostředí. Na druhou stranu jsme věděli, že pokud v tomto zápase uspějeme, budeme mít už Republiku hodně blízko. Věděli jsme, že se na jednom stroji moc nerozházíme, takže jsme se sešli hodinu před odjezdem u Freda a trošku si zatrénovali. K zápasu, kde už nás čekali nažhavení domácí, jsme dorazili asi 15 minut před zápasem a mohlo se začít.

 

Domácí nastoupili v sestavě: Bernát, Stecker, Šuranyi, Hořanský. Naše sestava: Straky, Kuře, Dan a já.

 

Tentokrát se nám podařil zachytit začátek zápasu, kdy jediným dárcem bodů v prvních dvou sadách dvouher se stávám já. Nepovolili jsme domácím jejich tradiční dobrý nástup do zápasu a před čtyřhrama jdeme do trháku 2:6.

 

Casey, který si na nás celkem věřil, byl průběhem zápasu očividně zaskočený, a pokoušel se ještě zvrátit zápas ve čtyřhrách. To se jim ale taky nepovedlo, když čtyřhru vyhrávají ve třetím legu Dan s Kuřetem a criket díky dobré taktice vyhráváme poměrem 2:0.

 

Hned v následujícím zápase zvyšuju na 2:9 a je jenom otázkou času, kdy si zajistíme další tři body do tabulky. Soupeř koriguje dvěma výhrami na 4:9, ovšem desátý bod dělá opět výborně hrající Dan. Poslední čtyři zápasy, do kterých už nastoupil i Pepa, si rozdělujeme fifty – fifty a je z toho konečný výsledek 6:12 v náš prospěch.

 

Naše body:   Dan 4/4, Kuře 2/3, Já 2/4, Straky 2/4 a Pepa 0/1. Čtyřhru vyhráli Dan s Kuřetem, na bodu z criketu jsme se podíleli všichni kromě Pepy.

 

Domácí nepodali špatný výkon a zejména dvojice Šuranyi - Bernát, která udělala pět ze šesti bodů hodně kousala, ovšem na náš tentokrát poměrně solidní výkon navíc podpořený dobrýma dablama to nestačilo. Naše obavy z tohoto zápasu se nepotvrdily a tak si nadále v klidu jdeme za svým cílem.

 

Další zápas nás čeká v neděli 2.5. doma tradičně ve dvě odpoledne s Profinem.

Komentáře

Top Top Topíme až Zatopíme :)))))

Obelix | 30.04.2010

Nebylo moc času pánové, ale zatím velké gratulace. Jinak vidím,že jste postoupili zaslouženě. Bravooooooo.

:-)

BJ | 26.04.2010

Díky Koníku. No tak my to teda zkusíme tentokrát bez pokřiku...

Gratulace

Konik | 26.04.2010

Hoši moc pěkný výsledek, trochu sem se obaval,jestli v Porubě neztratíte nějaké body,myslim že ted už 2místo uhrajete, a když ne 2 tak republiku 100%. Zápas s Profinem je pro vas dostatečnou motivací samo o sobě,proto netřeba žádné bojové hymny,stejně mě nic nenapadá,začlo horko tak budu mit pul roku úpal.Tak přeju vítězný zápas s Baletem,hoj

Nápodobně

BJ | 24.04.2010

Vám taky velká gratulace k postupu! Moc dobrá práce chlapi!!!

ajeklid1

ajeklid | 24.04.2010

Gratulace chlapi.Tož hurá na MR!!!

Přidat nový příspěvek