3. kolo - Rubín, jako přes kopírak v zápase s Bulldogem

17.10.2010 20:44

 

Rubín Ostrava  -  Freďouši     1:17  (10:34)

 

 

K zápasu s ostravským Rubínem jsme odjížděli sice v roli papírového favorita, ovšem poprvé jsme neodjížděli k zápasu v kompletním složení. Chyběl nám totiž Kuře díky jeho pracovnímu vytížení. Až na Kuřete jsme se ale sešli kompletní a chtěli jsme samozřejmě potvrdit dobrou formu a náš dobrý vstup do letošní sezony. Na hracím místě nás čekal domácí tým složený z loňského týmu Rubínu B,  doplněného o Ozďu. Rubíňáci nás pohostili slivovicí u příležitosti narození Mekového syna, kterému samozřejmě ještě jednou gratulujeme a po krátkém rozhazování se šlo na věc v těchto základních sestavnách:

 

Rubín:  Ozdinec , Dohnal, Petrák a Crha

Freďouši: Pepa, Štajgi, Dan a já

 

První zápsy jdou na naši stranu, když nejprve své zápasy vyhrávají postupně Pepa, Štajgi i Dan. Já se stávám stejně jako v zápase s Bulldogem dárcem prvního bodu soupeři (ještě nikdo z nás netušil, že i posledního), když mi nedává šanci dobrou hrou Ondra Crha.

 

V dalších dvouhrách si bereme všechny čtyři body my a vypracováváme si i ve třetím zápase za sebou před čtyřhrami luxusní náskok stejně jako v předchozích dvou zápasech 7:1.

 

Ve čtyřhře i v kriketu nepouštíme soupeři ani leg a hned v následujícím zápase dělám desátý bod a rychle si zajišťujeme další tři body do tabulky. Do zbylých dvouher střídá Straky Pepu a jde už jenom o to, jak bude vypadat konečný stav zápasu a zda si nezopakuju jako na Bulldogu možnost koupit klukům rundu puškinů za jediný prohraný bod. Tuto poctu si samozřejmě nikdo z mých spoluhráčů nenechal ujít a opět mě v tom nechali samotného, za což jim samozřejmě děkuji :-).

 

Pro soupeře byl tento výsledek dost krutý, protože jejich hra bylo daleko kvalitnější než výkon Bulldogů v prvním kole. Naopak my jsme si dokázali, že ikdyž nejsme v kompletním složení, dokážeme podat dobrý výkon.

 

Naše body:   Dan 4/4, Štajgi 4/4, Pepa 2/2, Straky 2/2 a Já 3/4. Čtyřhra Štajgi, já a Straky, Pepa. Kriket Straky, já a Štajgi, Dan.

 

 

Prozatím procházíme prvními zápasy bez sebemenšího zaváhání, ovšem sezona teprve začíná a ještě nás čeká spousta těžkých zápasů. Uvidíme, co nám předvede příští týden nováček ostravský Tazman, který určitě nebude jednoduchým oříškem.


Komentáře

pochvala

BJ | 18.10.2010

Pepa hrál samozřejmě výborně, konečně ho zase poznávám. JJ trenink se hned pozná :-)

pochvala

straky | 18.10.2010

zapomnel jsi jeste vyzvednout Pepův skvely vykon snad mu to vydrzi i na dale.

Krásná práce

Konik | 18.10.2010

Nazdar hoši, no popravdě sem čekal 19:0 když hral Štajgr proti svým,jako že ho vyzve Hanka od Jury, Né vysl. skvělý,dělate mi radost,našemu áčku na 1 fleka nestačí ani zapas s nulou,je to možné? Jen tak dal,Tazmany při zodpovědném výkonu(přesto že je tam nesporná kvalita)v pohodě přejedete,to sme klidní. Kucí ať se daří nejen na terčích a v sobotu snad někdo dorazíte na Ural tak se uvidíme.To té doby zdarec

Přidat nový příspěvek