5. kolo prolínačky - Profin opět poražen

09.05.2010 20:42

 

Freďouši  -  Profin     12:6

 

 

V neděli, dva dny po výhře nad Jestřáby, jsme v dohrávce přivítali doma hráče z Profinu. My jsme si případnou výhrou mohli definitivně zajistit druhé místo, za to Profinu, který ještě týž den čekal pro ně ještě důležitější zápas doma s Rubínem, šlo ještě pořád o případný postup na MR.

 

Profin přijel v sestavě: Miczka, Příhoda, Samek, Neskora. Naše sestava: Straky, Dan Kuře a já.

 

Zápas se od začátku vyvíjel podle našich představ, když v prvních dvou sadách dvouher prohrávám pouze já s Ferym a Dan s Mackem a před čtyřhrama jdeme do trháku 6:2.

 

Ve čtyřhře sice soupeř koriguje ve třetím legu na 6:3, ovšem criket si bereme poměrem 2:0.

 

V dalším zápase sice snižuje ještě Fery na 7:4, ale další vítěznou sadou třech zápasů v řadě rozhodujeme zápas. Za stavu 10:4 jsme si rozdělili poslední čtyři zápasy rovným dílem a je z toho naše vítězství 12:6.

 

Výborný zápas odehrál znovu Dan, jehož skóre v prolínací soutěži v singlech je 20:0, kdežto Profin držel nad vodou pouze Fery, který udělal 3 body.

 

Naše body:  Dan 4/4, Já 3/4, Kuře 2/3, Straky 2/4 a Pepa 0/1. Na bodu z criketu jsme se podíleli všichni kromě Pepy.

 

Touto výhrou jsme si pojistili druhé místo v prolínačce, ze kterého už nás nemůže nikdo sesadit, a stejně tak i nasazení při losu MR jako číslo 2 Severní Morava.

 

Příští neděli nás čeká poslední zápas prolínací soutěže doma s Caseyem, ve které už půjde pouze o doladění formy před nadcházející Republikou a o naši neporazitelnost v prolínací soutěži.

Komentáře

Díky

BJ | 11.05.2010

Díky Kumasku, ještě doladíme formu a uvidíme...

Suprovní!!!!!!!!!!!!!!!!

Kumas | 11.05.2010

Taky velká gratulace,paráda.Držím palce ve Valdicích a já zatim s OBELIXEM uděláme akci "Z" a složíme tu hymnu:-))))))))))
Přeji hodně štěstí.

uvidíme, uvidíme

BJ | 10.05.2010

Velký Obelixi, jsme rádi, že jsme tě nezklamali a zkusíme topit i ve Valdicích (minimálně už jenom pro tu hymnu :-)), ale bude to kapánek těžší! Koníčku prohrát finále? Jenom to né :-)))

PORUBÁKY ZŘEZAT TAKY!

Konik | 10.05.2010

Předně moc gratuluji k poctivé práci v prolínačce všem hračum i fandům od Freda,první jste kucí byt nemohli,to je jasné,na postup sem vám věřil od začatku, ale upřímě že postoupíte "až" ze 3 místa. Věřil sem na druhý flek Rubínu ale...S Casejem se dobře pobavte a hurá do Valdic.Jako ambicioznímu mančaftu vam věřim a budu držet palce. Když skončíte druzí za našim Atýmem,nikdo asi zklaman nebude. Jinak Danových 20:0 tak trochu "THE POWER",moc hezky! Ještě jednou hodně zdaru a při vítěznych doublech nepřešlapovat odhodovou čáru. Hoj

Splnili jste mé předpovědi :))))))))

Obelix | 10.05.2010

Velká gratulace od velkého Obelixe. Pánové ještě zatopit na republice a bude to všechno. A složím novou hymnu o Freďouších :))))))))).

Přidat nový příspěvek