6. kolo prolínačky - Stoprocentní úspěšnost

16.05.2010 19:48

 

Freďouši   -  Casey      10:8

 

 

V poslední kole prolínačky, kdy jsme doma přivítali Porubský Casey nám šlo už jenom o stoprocentní úspěšnost v této nástavbové soutěži. Casey by se ještě mohl případnou výhrou odpíchnout v tabulce z posledního místa a v případě předpokládané neúčasti Rubínu ve Valdicích se mohl teoreticky ještě nominovat do Prezidentského poháru.

 

Sestava Caseye:  Stecker, Bernát, Šuranyi, Janík.  Naše sestava: Kuře, Pepa, Straky a já.

 

V první sadě singlů jsme urvali tři body, kdy svůj zápas prohrává pouze Kuře. Ve druhé sadě prohrává Kuře i svůj druhý zápas a přidávám se k němu i já.

 

Do čtyřher se jde za stavu 5:3 v náš prospěch. Čtyřhru prohráváme 1:2, ovšem criket si bereme pro sebe poměrem 2:0.

 

Do dalších singlů střídá Dan Kuřete a udrží si nakonec svou neporazitelnost v prolínačce. Poslední dvě sady končí smírně 4:4 a celý zápas vyhráváme 10:8.

 

Na našem výkonu už bylo vidět uspokojení z předchozích výsledků a jistého druhého místa v tabulce. Nehráli jsme nijak dobré šipky, spíš naopak, ovšem soupeř toho nedokázal využít.

 

Naše body: Dan 2/2, Straky 3/4, Já 2/4, Pepa 2/4 a Kuře 0/2. Na bodu z criketu jsme se podíleli všichni kromě Pepy.

 

Prolínačkou jsme propluli bez jediné porážky a zaslouženě jsme si vybojovali postup na MR družstev z druhého místa. Naše forma rostla zápas od zápasu (ikdyž dneska to nebylo zrovna ono), což jsme potvrdili třináctou výhrou v řadě za sebou. Teď už nás čeká jenom necelých čtrnáct dní pilného tréninku a pak hurá do Valdic!!!

 

Komentáře

steely

BJ | 19.05.2010

Já bych Koníku jel, ale v sobotu to nestíhám. Jinak nevím jestli se někdo z kluků chystá...

Zdravim

Konik | 17.05.2010

všechny 100% Freďouše a kdyby sme se neviděli tak hodně štěstí do Valdic. Jinak pánové kdyby ste se nahodou někteří jeli rozehrát na sobotní region do Kansasu a měli volného fleka, dejte prosím vědět,od nas nikdo neplanuje že by jel tak mě napadlo skontaktovat Vás,kdyby tak že dík moc, čau

Přidat nový příspěvek