4. kolo prolínačky - Holá, holá - Republika volá...

08.05.2010 08:48

 

Jestřábi  -  Freďouši        6:12

 

Po čtrnáctidenním zápasovém půstu, zaviněným odloženým zápasem s Profinem, jsme včera zavítali do Hrabůvky za domácími Jestřáby. Domácí už měli pouze teoretickou šanci na Prezidentský pohár, kdežto nám výhra zajišťovala, už jistotu postupu na MR. Domácím chyběla dvojice Palát, Křímský, takže jejich sestava byla: Kubánek. Juroška, Nezhoda, Zych. Naše sestava: Dan, Kuře, Pepa a já.

 

V první sadě dvouher prohrávám pouze já s Liborem Juroškou.  Do dalších dvouher pouštím Strakyho a druhou sadu si rozdělujeme rovným dílem. Stav před  čtyřharma je 3:5.

 

Čtyřhru vyhráváme 2:0 a criket získávají na naši stranu ve třetím legu Kuře se Strakym a utíkáme soupeři na 3:7.

 

Tento průběžný stav nás uklidňuje, a přestože soupeř koriguje na 4:7, tak další čtyři zápasy jdou za námi a tím získáváme další tři body do tabulky. Posledními zápasy je výsledek upraven na konečných 6:12.

 

Z naší strany to nebyl vůbec špatný zápas, ve kterém jsme naházeli několik stoosmdesátek a zaslouženě vyhráli.

 

Naše body:  Dan 4/4, Kuře 3/4, Pepa 3/4, Já 0/1 a Straky 0/3. Na bodu ze čtyřhry jsme se podíleli všichni kromě Pepy a bod z criketu udělali Kuře se Strakym.

 

Tato výhra (jedenáctá výhra v lize v řadě za sebou) nám dala jistotu postupu na MR do Valdic, jelikož Rubínem už nemůžeme být předstiženi díky lepším vzájemným zápasům. Potvrdila se tak moje teorie, že na postup by nám mělo stačit 15 bodů.

 

Přestože jsme si svůj cíl už splnili, tak tím pro nás ale prolínačka ještě neskončila. Hraje se pořád ještě o druhé místo, které zajišťuje vyšší finanční odměnu a samozřejmě taky nasazení č. 2 Severní Morava při losu MR.

 

Komentáře

:-)

BJ | 09.05.2010

Díky moc Řehisku...

gratulace

řehis | 09.05.2010

šikovní kluci,velka gratulace

Přidat nový příspěvek